Τελειώνει μέχρι το μεσημέρι του Ίσμα, τα δεδομένα με Αντάλ

Εξελίξεις θα έχουμε στην Ανόρθωση εντός της ημέρας, για τρία θέματα που είναι ανοιχτά: Ίσμα Γκονσάλβες, Λίβιου Αντάλ και Αντρέ Άλβες.

Ο χρόνος πιέζει στην Ανόρθωση και ο Ρόνι Λέβι θέλει να κλείσει όσο πιο νωρίς γίνεται αυτά τα 3 ζητήματα, για να δει και ο ίδιος μπροστά το ρόστερ που έχει να δουλέψει από εδώ και πέρα, αλλά και την απώλεια του Ίσμα Γκονσάλβες. Μέχρι το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή, το θέμα μεταγραφής του Ίσμα στη Χαρτς θα κλείσει θετικά, αφού η νέα

οικονομική πρόταση των Σκοτσέζων δεν τους αφήνει ασυγκίνητους στην "Κυρία", σε μία περίοδο που η Ανόρθωση έχει ανάγκη όσο ποτέ τα χρήματα.

Η μεταγραφή του δύσκολα θα χαλάσει, ενώ ο Άντρε Άλβες, που είναι στο προσκήνιο για να τον αντικαταστήσει, ενδιαφέρει την Ανόρθωση, για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Τα πάντα είναι ρευστά στην Ανόρθωση, το ίδιο και το τρίτο ζήτημα με τον Λίβιου Αντάλ, που ήρθε χθες Κύπρο για συζητήσεις με την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, το θέμα Αντάλ κάπου κολλάει και η μεταγραφή του πολύ πιθανό να μην προχωρήσει, χωρίς όμως να βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά, αφού σε τέτοια περίοδο μεταγραφών, τα πάντα μπορούν ν' ανατραπούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα