Τεχνολογική διάκριση για την BMW Σειρά 7

Περισσότερες από 80 τεχνολογίες σε 11 κατηγορίες ήταν υποψήφιες στην ψηφοφορία των αναγνωστών για το “Car Connectivity Award” που διεξάγεται από το Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου auto motor und sport και το περιοδικό πληροφορικής CHIP. Η BMW Σειρά 7 αναδείχτηκε το μοντέλο με

την καλύτερη συνδεσιμότητα στην κατηγορία «Connected Cars» (Συνδεδεμένα Αυτοκίνητα). Ήταν η τρίτη φορά που τα περιοδικά οργάνωσαν αυτή την ψηφοφορία μεταξύ αναγνωστών και χρηστών. Συγκεντρώθηκαν 32.495 ψήφοι, με το 27,9% να κάνει την πλάστιγγα να κλίνει υπέρ της BMW Σειράς 7. Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα την πρωτοκαθεδρία της BMW στη σύνδεση οδηγού, οχήματος και εξωτερικού κόσμου.

Η BMW Σειρά 7 έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ψηφοφορία των αναγνωστών που διεξήγαγαν τα περιοδικά αυτοκινήτου auto motor und sport και πληροφορικής CHIP. Αυτό οφείλεται στην πληθώρα νέων συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως το Remote Control Parking. Η BMW Σειρά 7 είναι το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής στον κόσμο που μπορεί να ελίσσεται σε κάθετους χώρους στάθμευσης και χωρίς παρέμβαση του οδηγού στο τιμόνι. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται από τον οδηγό από το εξωτερικό του αυτοκινήτου μέσω του BMW Display Key και εκτελείται ημιαυτόματα. Ένα ακόμα παράδειγμα στη σύνδεση μεταξύ διαφορετικών συστημάτων είναι το Steering &lane control assistant που περιλαμβάνει Traffic jam assistant, το οποίο ελέγχει την ταχύτητα του οχήματος μέχρι να σταματήσει τελείως και ανακουφίζει τον οδηγό από το στρες κυρίως σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Άλλα παραδείγματα άριστης συνδεσιμότητας είναι οι υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive στη BMW Σειρά 7. Αυτές περιλαμβάνουν Real Time Traffic Information (RTTI), Online Entertainment και Intelligent Emergency Call με ανίχνευση σφοδρότητας ατυχήματος. Για όλες τις υπηρεσίες BMW ConnectedDrive, μία κάρτα SIM περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του οχήματος και δημιουργεί τη σύνδεση με το δίκτυο του κινητού τηλεφώνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα