Τα παιδιά του Ραδιομαραθωνίου στο Προεδρικό Μέγαρο

Διαφορετική η ατμόσφαιρα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη, αφιέρωσε το πρωινό στα παιδιά του Ραδιομαραθωνίου, λέγοντας ότι “συνεχίζουμε όλοι μαζί αυτό τον ωραίο θεσμό, δίνοντας το μήνυμα της ελπίδας και της προσδοκίας για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο κόσμο”.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η κ. Αναστασιάδη είπε ότι “ο στόχος είναι να προσφέρουμε στα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και οικονομικής δυσπραγίας και ειδικά στα παιδιά που έχουν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης και οικονομικής

ενίσχυσης”.

Πρόσθεσε ότι όπως όλες οι εκδηλώσεις του Ραδιομαραθώνιου, έτσι και αυτή στο Προεδρικό Μέγαρο, “είναι μια γιορτή γι’ αυτά τα παιδιά, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης, μια γιορτή γενναιοδωρίας και σεβασμού εκείνων που μας χρειάζονται και ζητούν τη στήριξη και την αγάπη μας”.

Η κ. Αναστασιάδη ευχήθηκε “ο Ραδιομαραθώνιος να συγκεντρώσει φέτος μεγαλύτερα ποσά, έτσι ώστε να καλύψει μεγαλύτερες ανάγκες”.

Καταλήγοντας, ανέφερε πως “η εθελοντική προσφορά και η αλληλεγγύη μεταξύ των συμπολιτών μας απέδειξε σε πολλές περιπτώσεις πως μπορεί να ικανοποιήσει πολλές από τις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας, συμπληρώνοντας την αρωγή του κράτους και αυτό που πρέπει να θυμόμαστε πάντα είναι πως και η πιο μικρή εισφορά έχει την αξία της”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα