ΑΠΟΕΛ: Η νίκη και ο Βάτερμαν

Θεωρητικά ο ΑΠΟΕΛ έχει εύκολο παιχνίδι σήμερα από τις μεγάλες ομάδες. Λέμε θεωρητικά αφού η αντίπαλος του ΑΕΖ Ζακακίου υπάρχει μια μεγάλη διαφορά αγωνιστική και σίγουρα βάζει τον ΑΠΟΕΛ, στην θέση του φαβορί. Αλλά πως μπορείς να υποτιμήσεις μια ομάδα που έχει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στις έξι πρώτες αγωνιστικές…τον Κωνσταντίνο Πάγκαλο; Δεν μπορείς. Και στον ΑΠΟΕΛ

το γνωρίζουν αρκετά καλά.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν σήμερα να περάσουν με νίκη από το Παφιακό και να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των άλλων ομάδα και να βάλουν πίεση στην ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Δευτέρα τον Άρη.

Το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές του Κριστιάνσεν είναι η νίκη με μηδέν παθητικό. Πρώτα η νίκη βεβαία και αν έρθει το μηδέν στην άμυνα θα βοηθήσουν με την σειρά τους του Μποι Βάτερμαν να κάνει πετύχει προσωπικό ρεκόρ ανέπαφης εστίας.

Πέρσι κράτησε το μηδέν με Δόξα (0-1), Άρη (4-0), ΕΝΠ (0-5), ΑΕΛ (6-0), Νέα Σαλαμίνα (0-9) και Εθνικό με (3-0). Το σερί σταμάτησε στην 7η αγωνιστική κόντρα στην Ομόνοια (2-2).

Τώρα στην 7η αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΖ, και ο Βάτερμαν θέλει να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ. Πάντως η τελευταία φορά που δέχθηκε γκολ ο

Ολλανδός τερματοφύλακας ήταν στο περσινό νικηφόρα 1-2 του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα