Σύσκεψη με τον Υπουργό Μεταφορών για την Αγία Νάπα

Θέματα που απασχολούν την Αγία Νάπα συζητήθηκαν σήμερα σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Μεταφορών Μάριο Δημητριάδη, ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού στη Λευκωσία, συζητήθηκαν «θέματα που σχετίζονται με τη βελτίωση του οδικού δικτύου, πεζοδρομίων και των ποδηλατοδρόμων στις Λεωφόρους Νησί και Κάβο Γκρέκο. Ακόμα, συζητήθηκε η δημιουργία αγκυροβολίου στη νότια πλευρά του Αλιευτικού Καταφυγίου, με την επίλυση του προβλήματος της διάβρωσης

στην παραλία Πανταχού και η διεξαγωγή αρχαιολογικών ανασκαφών στην περιοχή Τόρνου-Αμπάς».

Κατά την σύσκεψη «εξετάστηκαν επίσης οι σχετικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την πραγματοποίηση των έργων που συζητήθηκαν και δόθηκαν οδηγίες από τον Υπουργό στους αρμόδιους Λειτουργούς για την εξεύρεση των αναγκαίων λύσεων έτσι ώστε να προχωρήσουν άμεσα τα έργα προς υλοποίηση».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Νάπας, ο αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας και Ανώτεροι Λειτουργοί του Υπουργείου Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Εργων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα