Ώρα μηδέν για τον ενδιάμεσο χώρο - Eπί τάπητος συντονισμός

Όλα έτοιμα στο εκλογικό επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου.Ο Σχεδιασμός και το ανθρώπινο δυναμικό εχουν σχεδόν οριστικοποιηθεί.Στο προεκλογικό επιτελείο θα συμμετέχουν στελέχη και των τριών κομμάτων άλλοι στον τομέα της επικοινωνίας, άλλοι στον οργανωτικό τομέα και άλλοι σε ζητήματα συντονισμού.

Σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή των Πόλυ Παλλίκαρου και Γιάννη Σελινόπουλου από την Αλληλεγγύη, από την ΕΔΕΚ της Εκπροσώπου Τύπου Μαρίας Παναγιώτου ενώ ακούγεται

έντονα και το όνομα του Γιάννου Ευσταθίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως πέραν της ευρύτερης ομάδας του εκλογικού επιτελείου, αναμένεται και η δημιουργία μιάς πιο μικρής ευέλικτης ομάδας που θα συντονίζει την όλη προσπάθεια. Σε αυτή, διευθυντής της προεκλογικής είναι ο Χρύσης Παντελίδης, υπεύθυνος για την επικοινωνιακή στρατηγική ο Κώστας Παναγόπουλος καί στο συντονισμό ο Γιώργος Σολωμού.Toν καίριο ρόλο σε ζητήματα οργάνωσης, διαμόρφωσης πολιτικής αλλά και επικοινωνίας, θα έχουν οι Άθως Αντωνιάδης, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και Γιώργος Γεωργίου.Δεν αποκλείεται στην ομάδα να συμμετέχουν και στελέχη που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.Το επιτελείο θα ενισχύσουν και δημοσιογράφοι οι οποίοι θα αποσπαστούν στο επιτελείο ενώ γραφεία θα λειτουργήσουν σε ολόκληρη την ελέυθερη Κύπρο.

Το κεντρικό επιτελείο θα στηθεί σε κτήριο κοντά στο Μέγαρο Σιαντεκλαίρ, όπου βρισκόταν στο παρελθόν το γραφείο του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Δεν τίθεται θέμα απόσυρσης της υποψηφιότητας του Πρόεδρου της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργου Λιλληκα σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ.Αύριο στις 5:30 συνέρχεται η γραμματεία του κινήματος ενώ μισή ώρα αργότερα θα συνέλθει η πολιτική Σύγκλητος με θέμα το Κυπριακό και τις προεδρικές.Ωστόσο, στελέχη που διαφωνούν με την εξαγγελία της υποψηφιότητας Λιλλήκα επιμένουν ότι τα κόμματα του ενδιάμεσου θα επεπε να κατέλθουν με ένα κοινό υποψήφιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός απροόπτου, η επίσημη εξαγγελία Λιλλήκα θα γίνει εντός Σαββατοκύριακου, και αναμένεται να πυροδοτήσει εξελίξεις εντός του κόμματος. Τα στελέχη που διαφωνούν θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους εντός Συμμαχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα