Συντριβή της «Μπάρσα» (4-1) στο «Μπαλαΐδος»!

Ήττα για Ρόμα με αυτογκόλ του Μανωλά, έκανε το «5Χ5» η Ίντερ, νέα εντός έδρας γκέλα για Γιουβέντους

Στο «Μπαλαΐδος» του Βίγκο σταμάτησε το απόλυτο της Μπαρσελόνα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η εκπληκτική Θέλτα «χτύπησε» τους πρωταθλητές Ευρώπης στις αντεπιθέσεις και έφτασε σε θριαμβευτική νίκη με 4-1, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Νολίτο και Ιάγκο Άσπας. Οι «μπλαουγκράνα» δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά είτε ήταν άστοχοι (ο Μέσι είχε και δοκάρι) είτε σταματούσαν στον πολύ καλό Σέρχιο Άλβαρεθ

και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Νεϊμάρ, πριν διαμορφώσει ο Γκουιντέτι το τελικό σκορ. Με τη νίκη αυτή η Θέλτα ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης με 13 βαθμούς, αφήνοντας στους 12 την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος καλείται να λύσει τον... γρίφο των περιορισμένων εναλλακτικών λύσεων που του έχουν απομείνει.

Την «κρέμασε» ο Μανωλάς
Άσχημη στιγμή για τον Κώστα Μανωλά. Ο διεθνής στόπερ ήταν μοιραίος για τη Ρόμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια για την πέμπτη αγωνιστική της Serie A, καθώς στο 85° λεπτό μια δική του κακή απομάκρυνση έσπρωξε την μπάλα στο βάθος της εστίας των «τζιαλορόσι» και διαμόρφωσε την ήττα με 2-1 στη Γένοβα.
Το «5Χ5» έκανε η Ίντερ, επικρατώντας με το αγαπημένο της 1-0, αυτήν τη φορά της Βερόνα. Νέα εντός έδρας γκέλα για τη Γιουβέντους, 1-1 με τη νεοφώτιστη Φροζινόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα