Καθάρισε μέσα σε 19 λεπτά ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός ανάσανε και πάλι επικρατώντας του Λεβαδειακού με 3-0, παίζοντας πολύ καλά για ένα ημίχρονο, και ιδίως στο πρώτο 20λεπτο, οπότε ήταν καταιγιστικός και επέστρεψε στις νίκες. Το τριφύλλι βρήκε ένα γρήγορο γκολ και άνοιξε την άμυνα του Λεβαδειακού, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να τον απειλήσει. Οι «πράσινοι» και ο Γιάννης Αναστασίου πήραν μιαν ανάσα και κέρδισαν λίγες μέρες ηρεμίας, ενόψει και του αγώνα της Κυριακής με τον

Πλατανιά.

Ο Παναθηναϊκός, όπως συνηθίζει να κάνει στη Λεωφόρο, πίεσε από την αρχή του αγώνα ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ για να ανοίξει την άμυνα του Λεβαδειακού. Αυτό ήρθε μόλις στο 5', όπως είχε συμβεί και με την Καλλονή, και έδωσε τη δυνατότητα στους «πράσινους» να βρουν διαδρόμους και κενούς χώρους, και να φτάσουν σχετικά εύκολα σε άλλα δυο τέρματα με τους Καρέλη και Ατζαγκούν, πριν συμπληρωθούν τα 20' της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» μάλιστα είχαν δυο-τρεις καλές στιγμές στο παιχνίδι, ενώ με σχετική ευκολία κράτησαν το μηδέν άμυνα στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε χαρακτηριστικά και δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα του πρώτου 45λεπτου, με τις δυο ομάδες για τον δικό τους λόγο να περιμένουν να τελειώσει το ματς και να υπάρχουν ελάχιστες καλές στιγμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα