Κακουργιοδικείο και οι 6 για το μακελειό της Αγίας Νάπας

Οι έξι ύποπτοι παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στις 5 Σεπτεμβρίου. Όλοι οι ύποπτοι αντιμετωπίζουν συνολικά 26 κατηγορίες. Σημειώνεται ότι η κατηγορία φόνου εκ προμελέτης αφορά τους 5 από τους 6 κατηγορούμενους.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και πάνοπλους αστυνομικούς να βρίσκονται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Δώδεκα αστυνομικοί συνόδευαν τον κάθε ένα κατηγορούμενο, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Σήμερα για πρώτη φορά στα χρονικά της υπόθεσης που θα βρεθούν αντίκρυ οι δυο κατηγορούμενοι (32χρονος

άντρας και 30χρονη φίλη του) που φαίνεται να ομολόγησαν στοιχεία καθοριστικά στην υπόθεση μαζί με τους τέσσερις άλλους κατηγορούμενους (Σέρβος φρουρός Καλοψιδιώτη 42 ετών, ο Μάριος Χριστοδούλου άλλος Μπένης μαζί με την 29χρονη σύντροφό του καθώς και ο 38χρονος ιδιοκτήτης κέντρου Παναγιώτης Πένταφκας).

Σημειώνεται ότι χθες οι ανακριτές εξασφάλισαν εκ νέου εντάλματα σύλληψης για τον άφαντο Μπουρέλι αλλά και για τον Μάριο Χριστοδούλου άλλο Μπένη οι οποίοι σχεδίαζαν να «βγάλουν από την μέση» και τον επιχειρηματία Αλέξη Μαυρομιχάλη άλλο Αλεξούι.

Ταραγμένη και με ψυχολογικά προβλήματα η Σοφία Γρηγορίου

Αγόρευση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη με εγγυήσεις πραγματοποιεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ο δικηγόρος της ύποπτης Σοφίας Γρηγορίου, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της είχε την λιγότερη εμπλοκή από όλους τους υπόπτους στην υπόθεση.

Η πελάτης του συνεχίζει, έχει υποστεί ψυχικό κλονισμό λόγω των ασφυκτικών πιέσεων που δεχόταν ενώ ήταν υπό κράτηση και χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Η Γρηγορίου έχει ταραχτεί σωματικά και ψυχικά από την όλη υπόθεση και είχε την λιγότερη εμπλοκή από τους υπόλοιπους στην υπόθεση.

Αγόρευση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη έγινε και για την άλλη γυναίκα ύποπτη, την Σωτηρία Νεοφύτου.

Το Δικαστήριο θα αποφανθεί την ερχόμενη Δευτέρα για τις δυο πιο πάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα