Συννεφιασμένος ο καιρός με μεμονωμένες βροχές

Χαμηλή πίεση, που απόψε και αύριο ενισχύεται, επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ πιθανόν να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος και τοπικά μερικώς συννεφιασμένος, αλλά αργότερα θα καταστεί

κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης, εκτός από τα δυτικά όπου θα πνέουν τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Το απόγευμα ο καιρός θα σημειώσει σταδιακά βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά κατά τόπους μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Το απόγευμα θα καταστούν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα καταστεί ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα