Επίσκεψη Αμπράμοβιτς, βαρύ το κλίμα για Κόντε

Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι μετά και τη μεσοβδόμαδη ήττα από τη Ρόμα, τη στιγμή που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας.



Ο Ρώσος μεγιστάνας δεν συνηθίζει να δίνει το «παρών» στις προπονήσεις της Τσέλσι, ωστόσο η παρουσία του σε μία από αυτές μετά την ήττα από τη Ρόμα ίσως λέει πολλά για την κατάσταση που επικρατεί στους Μπλε. Σύμφωνα με τη Mirror, ο Αμπράμοβιτς επισκέφτηκε το προπονητικό των Μπλε

μετά το 3-0 από τη Ρόμα, με την κατάσταση εντός του συλλόγου να είναι ηλεκτρισμένη καθώς τα αποτελέσματα και η πορεία της ομάδας δεν αλλάζουν προς το καλύτερο.

Η Τσέλσι έχει μείνει εννιά βαθμούς μακριά από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και το μεγάλο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Ο Αντόνιο Κόντε αισθάνεται πλέον ακόμα μεγαλύτερη πίεση για τη θέση του και το κλίμα για τον Ιταλό τεχνικό είναι δεδομένα βαρύ.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως βρίσκεται υπό πίεση και γνωρίζει πως άμεσα θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε η Τσέλσι να κάνει μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων που θα αποφορτίσουν την κατάσταση.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχουν βγει προς τα έξω σενάρια άμεσης απομάκρυνσής του, αν και ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα