Ο Μάνταλος άφησε άφωνους τους συμπαίκτες του!

Η τελευταία φορά που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν δει τον Πέτρο Μάνταλο, ήταν 48 ώρες πριν το παιχνίδι με τη Μίλαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Τότε είχαν περάσει όλοι παίκτες για να επισκεφτούν τον αρχηγό, μετά την επέμβαση στους χιαστούς.

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όχι μόνο ήταν δεδομένο αυτό που είχε πει και ο Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια ("όλα τα ματς πλέον θα τα παίζουμε και θα τα κερδίζουμε και για τον Πέτρο"), αλλά είχαν σκοπό το γκολ

που θα πετύχαιναν με τη Μίλαν, να το αφιέρωναν στον Μάνταλο. Γκολ δεν ήρθε, αλλά έτσι κι αλλιώς ο αρχηγός τους… αιφνιδίασε. Αντί να του κάνουν έκπληξη την Πέμπτη (2/11), την έκανε αυτός.

Αμέσως μετά το ματς εμφανίστηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και… τρέλανε τους πάντες. Τους άφησε άφωνους. Είχαν περάσει σχεδόν 48 ώρες από τότε που είχε κάνει την επέμβαση και μόλις 24 από τότε που είχε πάρει εξιτήριο. Και αντί να βρίσκεται στο σπίτι του και στο κρεβάτι, έμπαινε στα αποδυτήρια σαν να μην συμβαίνει τίποτα και αγκάλιαζε τους συμπαίκτες του για το αποτέλεσμα απέναντι στη Μίλαν. "Αντί να του κάνουμε εμείς έκπληξη και αφιερώσεις, μπήκε αυτός και μας έδινε συγχαρητήρια. Θα μας τρελάνει", έλεγαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα