Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ

Έντονος είναι ο απόηχος του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ καθώς συνεχίζεται και σήμερα.

Η ιστορία είναι γνωστή. Οι Λαρνακείς τα έχουν με την διαιτησία του Δημήτρη Μασσιά και από την ώρα που ολοκληρώθηκε ο αγώνας μέχρι τα μεσάνυχτα υπήρξε διαμάχη σε διοικητικό επίπεδο μέσω δηλώσεων και επίσημων αναρτήσεων στους επίσημους λογαρισμούς των ομάδων στο twiter.

Ο ΑΠΟΕΛ σήμερα τοποθετείται

εκ νέου και αναφέρει τα ακόλουθα:

"Όταν αναγνωρίζεις μιας σπάνιας ομορφιάς γκολ αν δεν το χειροκροτείς, τουλάχιστον σέβεσαι τον παίκτη που το πανηγυρίζει. Δεν προσπαθείς ενώ ο αντίπαλος πανηγυρίζει να παίξεις με άδειο γήπεδο για να ισοφαρίσεις".

Tα χθεσινά tweet της ΑΕΚ:

Εφραίμ πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ. Αλλά δυστυχώς Γιώργο το βραβείο του MVP πηγαίνει σε αυτόν που είχε συμβάλει τα μέγιστα για να μπορέσει το ΑΠΟΕΛ να πάρει νίκη σε μεταξύ μας ντέρμπι για 1η φορά μετά από καιρό".

"Ο Tete πρέπει να πάει Δικαστική Επιτροπή για το "βάναυσο" χτύπημα στην μπάλα. Τώρα που πήρε... φόρα το ΑΠΟΕΛ μπορεί να καταγγείλει και τον Nsue, που ρωτούσε τους δημοσιογράφους αν ήταν πέναλτι (!)"

Η χθεσινή τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ:

"Κάποιοι έχουν ξεφύγει επικίνδυνα. Έτσι είναι όταν υπάρχει ατιμωρησία. Ή ψάχνεις ελαφρυντικά. Για να δούμε τώρα τι θα πουν οι κανονισμοί και οι μεταφράσεις...", και συνοδεύεται με την πιο κάτω φωτογραφία που ανέβασε ο Τέτε στο twiter.

"Ευχαριστούμε για την σκέψη. Θα «καταγγείλουμε» και τον Nsue και τον Εφραίμ. Χάλασαν το «επιχείρημα» του 30’ λεπτού...κρίμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα