Survivor 2: Ο ανατρεπτικός 1ος αγώνας-Οι πρώτοι νικητές(Vid)

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ το παιχνίδι που αγαπήθηκε όσο κανένα και δεν είναι άλλο από το Survivor.

Οι νέοι Μαχητές και Διάσημοι βρέθηκαν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και άναψαν το πράσινο φως για 6 μήνες όλο εκπλήξεις, ανατροπές και εμπειρίες. Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχθηκε τις ομάδες εξηγώντας τους, κανόνες και τον πρώτο στίβο μάχης.

Πρώτο έπαθλο η καλύβα όπου θα διαμείνουν για τους επόμενους μήνες οι νικητές του πρώτου αγωνίσματος αλλά και χρήσιμα εργαλεία.

Οι χαμένοι έφτιαξαν μόνοι την καλύβα τους.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές οι οποίοι σε έναν ανατρεπτικό αγώνα κέρδισαν με 10 – 9 τους Διάσημους.

Το πρώτο συμβούλιο του Νησιού με τον Σάκη Τανιμανίδη είχε στο μενού μία σημαντική ανακοίνωση. Το παιχνίδι θα παίζεται διαφορετικά, είπε ο παρουσιαστής.

Οι αλλαγές θα είναι οι εξής: θα προστεθεί ένα νέο έπαθλο και αυτό θα είναι κάτι που θα προσφέρει μία επαφή με τον πολιτισμό, κάποιες ανέσεις τις οποίες ο Τανιμανίδης δεν θέλησε να αποκαλύψει με λεπτομέρειες. Η δεύτερη αλλαγή είναι ότι φέτος αντί για δύο θα είναι ένας ο νικητής της ατομικής ασυλίας με ψηφοφορία.

Ο δεύτερος θα βγαίνει βάση της απόδοσης στα αγωνίσματα και όχι με ψηφοφορία. Η τρίτη αλλαγή είναι η προσθήκη νέων παικτών και για τις δύο ομάδες. Επιπλέον, σε περίπτωση τραυματισμού θα υπάρχει αντικατάσταση.

Με πληροφορίες και από το protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα