ΣΥΚΑΛΑ: Αποκατάσταση των μελών μέσω προϋπολογισμού

Κονδύλια εντός του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017 που θα προορίζονται για αποκατάσταση αυτών στους οποίους το κράτος και το χρηματοπιστωτικό σύστημα οφείλει την ύπαρξη του, αναφέρει ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας.

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος, αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για την Κυβέρνηση Αναστασιάδη για να αρχίσει να πείθει.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΚΑΛΑ σημειώνει πως “ως υπεύθυνος σύνδεσμος, είναι αποφασισμένος να προασπίσει μέχρις

εσχάτων τα συμφέροντα των αγρίως κατακρεουργημένων καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας, που έγιναν θυσία για να μπορεί ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης να οραματίζεται ευημερίες και ανάπτυξη”.

“Ο ΣΥΚΑΛΑ δεν μασάει από αόριστες, ακαταλαβίστικες και πονηρές δηλώσεις και οι υπεύθυνοι πολιτικοί άντρες μιλούν καθαρά και με παρρησία και το `ψηφίστε μας το 2018 για να ελπίζετε…..`, που κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών, είναι τέχνασμα και μάλιστα φτηνό”, συνεχίζει ο Σύνδεσμος.

Αναφέρει ότι “τα πενήντα χιλιάδες άτομα (καταθέτες της Λαϊκής και εξαρτώμενοι τους) θα ψηφίσουμε το υποψήφιο άτομο που θα μας μιλήσει καθαρά και έντιμα και αν η επιλογή μας είναι μεταξύ υποσχέσεων προεδρικών υποψηφίων, η απόφαση δεν είναι δύσκολη μιας και η υφιστάμενη Κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν είναι αξιόπιστη και δεν τιμά τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις της”.

Καταλήγοντας, ο ΣΥΚΑΛΑ, τονίζει πως “είναι στις αρχές του 2017 που πρέπει να αρχίσει η αποκατάσταση αυτών που θυσιάστηκαν για να μπορεί σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών και ο προϊστάμενός του να οραματίζονται και να εξαγγέλλουν”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα