Στρατής: Τι πρέπει να κάνει μία γυναίκα για να τον κερδίσει;

Ο Μύρωνας Στρατής έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Χριστίνα Ζάχου για το περιοδικό People και μίλησε για διάφορα θέματα, όπως τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, την αγάπη του για τη μαγειρική, για τις προτάσεις που είχε να παρουσιάσει εκπομπές στη τηλεόραση, αλλά και για τα προσωπικά του.

Στην ερώτηση αν θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, απαντάει:

«Βέβαια! Από 23 ετών ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά είμαι 34 και ακόμη δεν έχει συμβεί. Πάντως, δεν θέλω να γίνω μπαμπάς σε μεγάλη ηλικία». Όσο αφορά για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη δηλώνει: «Είναι πολύ παράξενο (που ρωτάνε ακόμα για τη σχέση μας) γιατί έχουν περάσει δύο χρόνια από το χωρισμό μας κι έχουμε προχωρήσει τις ζωές μας. Πραγματικά μου φαίνεται αστείο να με ρωτάνε ακόμη για τη Μαίρη. Δεν έχω να πω κάτι, ξέρω πως έχει προχωρήσει κι εκείνη στη ζωή της».

Τι πρέπει να κάνει μία γυναίκα για να τον κερδίσει; «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πολύ υποκειμενικό το πως θα σε ακουμπήσει συναισθηματικά η σύντροφο σου. Πάντως, αν την εμπιστευτώ, της τα λέω όλα. Είμαι εξαιρετικά ευθύς άνθρωπος και μου το έχουν πει όλες μου οι κοπέλες. Απλά θέλω το χρόνο μου για να φτάσω μέχρι εκεί». Και συνεχίζει: «Το φλερτ είναι πολύ κολακευτικό. Δεν μου αρέσει να μιλάνε χυδαία, αλλά όταν σου δείχνουν το θαυμασμό τους άντρες και γυναίκες, είναι πάντα κολακευτικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα