ΑΕΚ: Να μην χαλάσει ότι έκτισε

Όπως και με την ΑΕΛ όλα πήγαν στραβά, απο το ξεκίνημα. Έτσι και απόψε απο νωρίς αποβλήθηκε ο Μαρτσίνιακ , ενώ ο Λαμπάν έγινε και αυτός νωρίς αναγκαστική αλλαγή.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα , όμως σπατάλησε ένα ημίχρονο , χωρίς να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Στην επανάλήψη ήταν πιο απειλητική και έχασε ξεκάθαρες φάσεις για να ανοιξει το σκόρ όμως δεν τα κατάφερε. Παράλληλα και η Σαλαμίνα είχε τις ευκαιρίες της για να κάνει τη ζημιά. Ήταν

φανερό ότι η ΑΕΚ είναι πίσω απο το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και την πλήρωσε. 'Εχασε το μεγάλο πλεονέκτημα που είχε όταν άνοιξε για καλά την ψαλιδα απο τις άλλες ομάδες. Τώρα όμως άρχισε η πίεση και αυτό είναι φυσιολογικό. Αφού η διαφορά μειώθηκε στον βαθμό απο την δεύτερη Ανόρθωση και δυο απο τον ΑΠΟΕΛ που είναι οι βασικοι συνδιεκδικητές του τίτλου.

Το ζητούμενο πλέον για την ΑΕΚ είναι να ανασυνταχθεί άμεσα ώστε να βρεί ξανά την δυναμική της και να ενισχύσει την προσπάθεια της, για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό θα έχει σημασία για τους Λαρνακείς που δεν πρέπει να χαλάσουν ότι έκτισαν απο το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος η ΑΕΚ , θα πρέπει να βρεί τον τρόπο να επανέλθει και να επαναφέρει τον ενθουσιασμό, την δυναμική και την αυτοπεποίθηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα