Shkoder

Shkatërrohet, ë ënda ë Shkodër, Shkatërrohet, ë ënda ë Shkodër Shkatërrohet banda e krimeve të rënda në Shkodër!

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις

Share:

iNews στο Facebook

Filluan sërish përmbytjet në Shkodër

06/10/10 15:00

Arrestohen katër persona,dyshohet se kanë vrarë një adoleshent në Shkodër

22/08/10 13:55

Policia:Afër arrestimit të ekzekutuesve të policit në Shkodër

30/08/10 12:00

Zjarret në Shkodër e Krujë,digjen katër shtëpi dhe mijra rrënjë ullinj

12/08/10 16:20

Filluan përmbytjet në Shkodër-Shembet ura provizore-Bllokohen automjetet

07/10/10 10:45

Vende të reja pune në Shkodër e Kukës,48 mijë të rinj do të punësohen

03/07/10 00:46

Grabiten tre turistë nga maskat në rrugën Lezhë-Shkodër

15/07/10 18:40

Arrestohen dy turq në Shkodër,plagosën me thikë një person

02/09/10 14:30

OKB sjell ndihma për zonat e përmbytura në Shkodër

25/07/10 20:42

Ειδήσεις Shkoder