ΑΠΟΕΛ: Της πήρε τον αέρα…

Ο απόηχος του ντέρμπι περιλαμβάνει αρκετά παράπονα για τη διαιτησία και από τους μεν και από τους δε, με τον ΑΠΟΕΛ να διαμαρτύρεται για ξεκάθαρα πέναλτι που δεν δόθηκαν. Όμως πέραν της καταγγελίας που θα γίνει, δεν έχει κάτι άλλο σημασία παρά η νίκη και το σημαντικό τρίποντο για το μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Η σημερινή επιτυχία ήταν και η δεύτερη νίκη για φέτος του ΑΠΟΕΛ εις βάρος της ΑΕΛ

και η δεύτερη μόλις σε ντέρμπι. Ο αρχηγός μίλησε και ο ΑΠΟΕΛ πλέον πανηγυρίζει νίκη σε ντέρμπι, αυτή τη φορά στο Τσίρειο στάδιο, απέναντι σε μία καλή ΑΕΛ που αντιστάθηκε σε 2-3 καλές φάσεις χωρίς όμως ουσία. Την ουσία την είχε ο ΑΠΟΕΛ και η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια και με την απουσία του Φερνάντο Καβενάγκι του πρώτου της σκόρερ, κατάφερε να φτάσει στους 44 βαθμούς πλησιάζοντας την κορυφή, ακόμη πιο πολύ μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ πετυχαίνοντας το σκοπό τους.

Ο Γεωργιανός τεχνικός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Πιέρο Σωτηρίου και φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Γιώργο Μερκή, δένοντας καλά την άμυνα του. Ο Κύπριος επιθετικός μπορεί να μην σκόραρε, όμως μετά από όμορφο συνδυασμό ο Σωτηρίου ήταν αυτός που έδωσε στο Μοράις και σκόραρε το "χρυσό" γκολ του αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ έλεγχε τον αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, ενώ ο Γιώργος Εφραίμ μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο μοιραίος του αγώνα, αφού σε 2-3 ξεκάθαρες ευκαιρίες μπορούσε να στείλει τη μπάλα στο πλεχτό του Ντεγκρά, εντούτοις έκανε τα εύκολα-δύσκολα, προκαλώντας και τον εκνευρισμό στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

«Μας δίνει πολύ περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον αυτή η νίκη, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί σ' αυτούς ανήκει η νίκη», το σχόλιο του Τιμούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα