Στον πάγκο της Άιντραχτ ως το καλοκαίρι του 2019 ο Κόβατς

Στην τεχνική ηγεσία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα παραμείνει μέχρι το 2019 ο Νίκο Κόβατς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους "Αετούς", που φέτος πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία.



Η φετινή εντυπωσιακή πορεία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης φέρει τη "σφραγίδα" του Νίκο Κόβατς. Ο τεχνικός της ομάδας έχει φτιάξει μια υπέροχη ομάδα, που ενώ πέρσι έδωσε αγώνες μπαράζ για να μείνει στην κατηγορία, φέτος βρίσκεται σε τροχιά... Ευρώπης. Το αν θα αντέξει, θα φανεί στην συνέχεια της σεζόν, διότι ακόμα

υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Πάντως, η διοίκηση της ομάδας κινήθηκε άμεσα για να συμφωνήσει μαζί του για νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο τον κρατάει στην τεχνική ηγεσία ως το καλοκαίρι του 2019.

Οι "Αετοί" βρίσκονται στην 5η θέση της Μπουντεσλίγκα, παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και για τον λόγο αυτό οι διοικούντες... πείστηκαν ότι άξιζαν να τον κρατήσουν για αρκετά χρόνια ακόμη στην Φρανκφούρτη, προκειμένου να συνεχίσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Ο 45χρονος έβαλε την υπογραφή του, αφού δεν ήθελε να αποχωρήσει και παράλληλα έμεινε στην ομάδα ως γυμναστής και ο αδελφός του, Ρόμπερτ.

«Έχω πει και άλλες φορές ότι αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Η ομάδα έχει δυναμική και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να δουλεύω με στόχο την ανάπτυξή της Άιντραχτ. Έχουμε αποκτήσει αρκετές εμπειρίες, ειδικά μετά την περσινή δοκιμασία με τα μπαράζ. Με αυτή την ανανέωση του συμβολαίου μου, θέλω να επιστρέψω κάτι στον σύλλογο", ανέφερε σε δηλώσεις του ο Νίκο Κόβατς, δείχνοντας έτοιμος για νέες προκλήσεις και επιτυχίες στον πάγκο της Άιντραχτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα