Προς "διαζύγιο" με Πλατέλλα

Ο Ζοζέ Μοράις δεν υπολογίζει τον Βαγγέλη Πλατέλλα στις επιλογές του στην ΑΕΚ. Ο παίκτης θέλει πλέον να φύγει και όλα δείχνουν πως οι δυο πλευρές οδηγούνται σε "διαζύγιο".

Μια από τις πρώτες κινήσεις που είχε κάνει ο Ζοσέ Μοράις, ως προς τη διαχείριση του υλικού που παρέλαβε, ήταν να "κόψει" τον Βαγγέλη Πλατέλλα από τις επιλογές του. Όχι μόνο στις αποστολές, αλλά ακόμα και από τα οικογενειακά διπλά. Κάτι μάλιστα που προκάλεσε και ερωτηματικά, αφενός διότι έγινε πολύ γρήγορα και

αφετέρου διότι ο Πλατέλλας είχε βάλει δυο γκολ στη Λάρισα, είχε καλή παρουσία στο ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα και δεν ήταν καλός μόνο στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.


Η ουσία είναι πως από νωρίς ο Μοράις έδειξε να μην υπολογίζει τον παίκτη. Κάτι που πιστοποιήθηκε ήδη από χθες όταν επέστρεψαν οι τραυματίες και ήταν εκτός διπλού, αλλά κυρίως και σήμερα, με τις επιλογές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο Πλατέλλας είναι στην πόρτα της εξόδου. Άλλωστε, ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει και να παραμείνει στα Σπάτα, από τη στιγμή που ο προπονητής δεν τον υπολογίζει.

Γι’ αυτό και ο Πλατέλλας θα επιδιώξει να αποχωρήσει άμεσα. Ακόμα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει άμεσα και κάποια συνάντηση του παίκτη με τη διοίκηση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πάντως, με δεδομένο πως ο Μοράις δείχνει να μην υπολογίζει τον Πλατέλλα και ο παίκτης δεν θέλει να μείνει σε μια ομάδα που δεν θα υπολογίζεται, δύσκολα η εξέλιξη θα είναι άλλη, εκτός του διαζυγίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα