Στο ΟΑΚΑ ήταν αλλιώς!

ΑΕΚ 3
ΠΑΟ 1

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από τιμωρία τριών αγωνιστικών και οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη 3-1 επί του Παναθηναϊκού, στην 4η αγωνιστική των play off. Ο Πορτογάλος πέτυχε δύο γκολ (40΄,69΄), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Γιόχανσον στο 5΄. Το γκολ

του Παναθηναϊκού σημείωσε ο Λέτο στο 54΄.

Mετά την ήττα με κάτω τα χέρια στη Λεωφόρο και παίζοντας τα... ρέστα της για την πρωτιά στα πλέι-οφ, η ΑΕΚ έπρεπε να επιστρέψει αγωνιστικά, να βγάλει σφυγμό και να αφήσει στην άκρη την κούραση της τελευταίας εβδομάδας! Η «Ένωση» καλύτερο ξεκίνημα στο ματς δεν θα μπορούσε να φανταστεί και μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γιόχανσον!

Ο Σουηδός «σηκώθηκε» μόνος του και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος του Παναθηναϊκού. Μονόλογος χωρίς ουσία, καθώς οι «πράσινοι» αν και είχαν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσαν πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία των γηπεδούχων εξαιτίας των κακών δημιουργικών επιλογών.

Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται έξω από την περιοχή της, η ΑΕΚ βγήκε στην κόντρα, ο Σιμόες άνοιξε στον κενό χώρο για τον Μπαρμπόσα και ο εξτρέμ του «δικεφάλου» με ιδανικό τελείωμα απέναντι στον Στιλ έγραψε το 2-0! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με το οριζόντιο δοκάρι να σώνει τον Παναθηναϊκό από την κεφαλιά του Γιόχανσον!

Τα... κοκόρια της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν να γεννούν στο 2-0, μιας και ο Κουκουλάκης χάρισε το αριθμητικό πλεονέκτημα στην κυπελλούχο Ελλάδος με την τραβηγμένη από τα μαλλιά αποβολή στον Βιγιαφιάνιες!

Με το 2-0 στις πλάτες ο Παναθηναϊκός δεν είχε περιθώρια. Ρίσκαρε και στο 54' έφτασε στο ζητούμενο. Σέντρα του Νάνο από αριστερά, καρφωτή κεφαλιά του Λέτο και ξανά ντέρμπι!

Ο Μπαρμπόσα όμως ήταν αυτός που «χτύπησε» ξανά. Ο Πορτογάλος... ξεχάστηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, πήρε την μπάλα συρτά όπως θα έπρεπε και με δυνατό σουτ έβαλε «σφραγίδα» και υπέγραψε το τέλος της σεμνής τελετής.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν σε αποσύνθεση, σε άλλο γήπεδο και θα μπορούσε να έχει τεράστιο πρόβλημα, αν η ΑΕΚ ήταν πιο ουσιαστική στις 3-4 πολύ μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ 10
2. ΑΕΚ 8
3. ΠΑΟ 7
4. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1

Keywords
Τυχαία Θέματα