ΑΕΛ: Εξελίξεις ανά πάσα στιγμή

Οι διεργασίες είναι καθημερινές και μπορεί να προκύψει εξέλιξη, είτε από το υφιστάμενο ρόστερ είτε για κάποιον που θα αποκτηθεί
---------------------------------------------------------------------------------

Τις επόμενες ανακοινώσεις ετοιμάζουν στην ΑΕΛ για θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο. Οι διεργασίες των ανθρώπων της λεμεσιανής ομάδας είναι καθημερινές και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη, είτε για

ποδοσφαιριστή του υφιστάμενου ρόστερ είτε για κάποιον που θα αποκτηθεί ώστε να ενισχύσει την ομάδα τη νέα περίοδο. Μάλιστα χθες ήταν έντονη η φημολογία ότι η αναμενόμενη απόκτηση του Ούγκο Φιρμίνιο μπορεί να ανακοινωθεί άμεσα, δηλαδή πριν φύγει ο Μάιος. Θυμίζουμε ότι ο Φιρμίνιο ήταν ο πρώτος χρονικά ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΛ για τη νέα περίοδο, όμως ανακοινώθηκαν πριν από αυτόν οι Ουέλιγκτον, Ηλία και Κυριάκου, ενώ χθες η διοίκηση ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τους Σωτήρη Βασιλείου, Κωνσταντίνο Κυριάκου, Ανδρέα Νεοφύτου, Στυλιανό Παντελή και Παντελή Παντελή. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΑΕΛ, θέλοντας να επενδύσουν στους πιο πάνω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες του Σωματείου, έχει υπογράψει με όλους μακροχρόνια συμβόλαια».

Μια και ο λόγος για τους Κύπριους, είναι πολύ πιθανόν ο δεύτερος τερματοφύλακας της ΑΕΛ να είναι Κύπριος, ή κοινοτικός κάτω των 21, ενώ εξετάζονται και κάποιες άλλες περιπτώσεις ντόπιων ποδοσφαιριστών για να... εμβολιάσουν την ομάδα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει το ρόστερ να μεγαλώσει όσο περισσότερο γίνεται και να αποκτήσει το απαραίτητο βάθος, κι αυτό θα συμβεί μόνο αν υπάρξει σημαντικός αριθμός Κύπριων ποδοσφαιριστών που θα έχουν την ποιότητα να βοηθήσουν. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο ομάδες φέτος που κατέκτησαν τους τίτλους έχουν στις τάξεις τους σημαντικό αριθμό Κυπρίων παικτών που έχουν και ουσιαστικό ρόλο στις ομάδες τους.

Κεφάλαιο αποδεσμεύσεων
Πέρα απ' το θέμα των μετεγγραφών, εντείνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της διοίκησης για να κλείσει τα επόμενα 24ωρα και το κεφάλαιο των αποδεσμεύσεων. Ήδη έχει προχωρήσει αρκετά το θέμα αυτό, όμως ακόμα υπάρχουν ποδοσφαιριστές με τους οποίους δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για το διαζύγιο. Ναι μεν είναι σε καλό δρόμο οι επαφές με όλους όσοι δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ, όμως δεν βγήκαν ακόμα τα διαζύγια. Στις τάξεις της λεμεσιανής ομάδας εκφράζουν την αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε θα τελειώσει οριστικά και το συγκεκριμένο θέμα.

Σε μιαν άλλη εξέλιξη, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα στο θέμα των διαρκείας. Με δεδομένο ότι η προσφορά του -15% στην τιμή τελειώνει την ερχόμενη Τρίτη, είναι πολλοί οι φίλοι της ΑΕΛ που τρέχουν στην μπουτίκ να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και να επωφεληθούν από την προσφορά. Αν και νούμερα επισήμως δεν έχουν γίνει γνωστά, με βάση τις πληροφορίες έχουν διατεθεί ήδη πάνω 600 διαρκείας. Αριθμός πολύ καλός, αν σκεφθεί κάποιος ότι το πρώτο επίσημο παιγνίδι της ΑΕΛ στο «Τσίρειο» είναι σε 3 μήνες, ενώ όλα αυτά είναι και πληρωμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα