Στο μονοπάτι της πρόκρισης!

Σε μονοπάτι πρόκρισης βαδίζει η ΑΕΚ που το βράδυ της Πέμπτης έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση. Η ομάδα της Λάρνακας δίνει ραντεβού με την ιστορία, αφού θέλει για δεύτερη φορά να κάνει την είσοδο της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και για να το πετύχει αυτό βρίσκεται 45λπετά... μακριά.

Το πρώτο ημίχρονο παίχτηκε στη Σλοβακία, το αποτέλεσμα ήταν αρκετά θετικό και τώρα η ΑΕΚ το βράδυ της 30ης

Αυγούστου, στο δεύτερο ημίχρονο που έχει την τύχη να το παίζει στην πόλη της, θέλει να πανηγυρίσει μπροστά από τον κόσμο της, την είσοδο στους ομίλους.

Την πρώτη φορά η ΑΕΚ το κατάφερε αυτό με τον Τον Κάανεν στο τιμόνι, τώρα έχει τον άπειρο Άντονι Ιραόλα, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να το πετύχει, αφού ο Βάσκος τεχνικός μας έδειξε ότι μπήκε στα βαθειά της δουλειάς. Εξάλλου η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο. Το να κάνει την εμφάνιση της για δεύτερη φορά στους χρυσοφόρους ομίλους η ΑΕΚ είναι το ιδανικότερο σενάριο και για τον Ιραόλα, αφού αυτό σημαίνει ότι αυτόματα μπαίνει δυναμικά στο νέο κεφάλαιο της προπονητικής. Η απουσία του από τον πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τρέντσιν, δεν στοίχισε και ιδιαίτερα, αφού ο βοηθός του αλλά και ο Ηλίας Χαραλάμπους το χειρίστηκαν άψογα, κάτι για το οποίο ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν βέβαιος, το είχε δηλώσει εξάλλου πριν από τον αγώνα.

Τώρα ο Ιραόλα επιστρέφει στον πάγκο και σε μία δυνατή ΑΕΚ Αρένα με τον παλμό του κάθε ΑΕΚτζή αλλά και του κάθε Σκαλιώτη που θέλει να δει την ομάδα της πόλης στους ομίλους. Μία ομάδα όπως η ΑΕΚ με τη σοβαρότητα που μας έχει επιδείξει σε όλα τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, μία ομάδα που ξέρει τι θέλει με αρκετή αφοσίωση και πίστη στις δυνατότητες, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απέναντι στην Τρέντσιν που στο κάτω-κατώ στο πρώτο παιχνίδι δεν έδειξε και κάτι τόσο ιδιαίτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα