Στη γειτονιά των αγγέλων ο Ανδρέας- Ένα κύρτωμα θα τον έσωζε

Δυο 24ωρα μετά και εξακολουθεί να συγκλονίζει το παγκύπριο η τραγωδία της Λεμεσού. 10χρονο αγγελούδι, ο Ανδρέας Παναγιώτου, παρασύρθηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 24χρονος νεαρός οδηγός.

Συγκλονίζει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι ο 10χρονος βρισκόταν έξω απ' το σπίτι του την ώρα που προσπάθησε να διασταυρώσει τον δρόμο. Η μητέρα του, άκουσε φρενάρισμα στον δρόμο και βγήκε έξω να δει τι συνέβη, για να βρεθεί μπροστά σε μια ανείπωτη τραγωδία. Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης.

Γείτονες που βρέθηκαν από το πρώτο λεπτό στον δρόμο, εξέφρασαν

την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι δεν εφαρμόστηκε στον δρόμο τους ένα κύρτωμα οδοστρώματος λόγω της πυκνής δόμησης της περιοχής. Ίδιο δημοσίευμα του Πολίτη, επικαλείται δηλώσεις του Δημάρχου Μέσα Γειτονιάς, που αναφέρει ότι δεν υπάρχει σχετικό αίτημα στον Δήμο για κατασκευή ανάλογου κυρτώματος στον συγκεκριμένο δρόμο.

Ο Ανδρέας Παναγιώτου, κηδεύεται σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας του Καψάλου. Παράκληση είναι αντί στεφάνων, όπως δοθούν εισφορές στην οικογένειά του.

Δείτε σχετικά εδώ: Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν στην ανείπωτη τραγωδία Λ/σου

Keywords
Τυχαία Θέματα