Στην Αμερική το "Walk of truth"

Mε αιχμηρό λόγο για την συνεχιζόμενη καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς, η ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Walk of Truth Τασούλα Χατζητοφή προσκάλεσε φοιτητές δύο μεγάλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Αμερικής, του Κέιμπριτς και του Χάρβαρντ να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα της για προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τονίζοντας ότι το παράνομο εμπόριο έργων τέχνης αυξάνεται συνεχώς, η Τασούλα Χατζητοφή προκάλεσε του φοιτητές να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη δική της ειρηνική επανάσταση για να σταματήσει η καταστροφή και το παράνομο εμπόριο έργων

τέχνης.

Η Τασούλα Χατζητοφή προέτρεψε άπαντες να πάρουν θέση ενάντια στην συστηματική κάθαρση του πολιτισμού και προς τούτο μίλησε για την ψηφιακή πλατφόρμα Culture Crime Watchers Worldwide η οποία δίνει τη δύναμη και τα απαραίτητα εφόδια σε πρόσφυγες, τη διασπορά και το ευρύ κοινό στην καταπολέμηση της εμπορίας της τέχνης. Επεσήμανε πώς τα 52 εκατομμύρια προσφύγων σε όλο τον κόσμο είναι ανεκμετάλλευτες δυνάμεις σε αυτό τον αγώνα. Με τη συμμετοχή όλων αυτών στον αγώνα μας, μπορούμε να βοηθήσουμε να αποκατασταθεί η πολιτιστική κληρονομιά, να αποκτήσουμε ξανά τη ταυτότητα μας και να ζήσουμε σε ένα ειρηνικό κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα