ΑΕΛ-Δόξα 4-0: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό

Η ΑΕΛ πέτυχε εύκολη νίκη με 4-0 επί της Δόξας με την ομάδα του Πάμπου να καθαρίζει από το πρώτο 25λεπτο το παιχνίδι.

Οι γαλαζοκίτρινοι πραγματοποιώντας αποφασιστική εμφάνιση, καθάρισαν από νωρίς με τρία γκολ από το πρώτο 25λεπτο και πήραν μια σημαντική νίκη με την οποία πήραν βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μάλιστα η ΑΕΛ

μείωσε την διαφορά από την 6η θέση στους έξι βαθμούς με 3 αγωνιστικές να απομένουν.

Στο 7’ ο Σαρντινέρο άνοιξε το σκορ, ο Πιέχ στο 24’ διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ και ο Οχενέ έκανε το 3-0 στο 26’. Στο 78’ ο Μέσκα διαμόρφωσε το 4-0.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΛ έφτασε τους 25 βαθμούς και αύξησε την διαφορά από την 13η θέση στους εφτά βαθμούς (η Πάφος παίζει αύριο με Αγία Νάπα), κάνοντας μεγάλο βήμα για να ξεφύγει μια και καλή από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ΑΕΛ μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και μόλις στο 26ο λεπτό πήρε προβάδισμα με 3-0 και καθάρισε από νωρίς την υπόθεση νίκη. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου αν και δεν δημιούργησε πάμπολλες ευκαιρίες, κατάφερε σε αυτές που βρήκε στα πρώτα στάδια του αγώνα να πετύχει τρία γκολ και να κλειδώσει από νωρίς τους τρεις βαθμούς που ήταν το ζητούμενο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και κάνοντας καλή διαχείριση του σκορ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου και πανηγύρισε μια εύκολη νίκη, με τον Μέσκα να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα ΑΕΛ-Δόξα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα