Στα δικαστήρια για Βλαχοδήμο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ!!!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο προσφυγής στα δικαστήρια από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εναντίον του Ολυμπιακού για τη ρήτρα 300 χιλιάδων ευρώ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «πράσινους», το μεσημέρι της Τετάρτης (6/1) ωστόσο, δύσκολα θα κάνει άμεσα το ντεμπούτο του με την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι. Ο λόγος έχει να κάνει με την ρήτρα των 300.000 ευρώ που υπάρχει με

τους «ερυθρόλευκους», σε περίπτωση που πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2016.

Μάλιστα, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξετάζουν δύο ενδεχόμενα για τον ποδοσφαιριστή, ανάλογα με τις… επιθυμίες του Ιταλού προπονητή. Σε περίπτωση που ο διεθνής άσος δείχνει πως άμεσα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, τότε θα καταφύγουν στα δικαστήρια, προκειμένου να απαλείψουν την ρήτρα που υπάρχει, υποστηρίζοντας πως δεν βασίζεται πουθενά, μια και ο παίκτης ήταν ελεύθερος.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι πως ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δεν είναι στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση για να μπει άμεσα, οπότε θα κάνει προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο στο Κορωπί και με την νέα σεζόν θα κατατεθεί το συμβόλαιό του στην ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει… πρόβλημα με την ρήτρα του.

Keywords
Αναζητήσεις
osfp
Τυχαία Θέματα