Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα τα Φλαμίνγκο στη Λάρνακα

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας εξαγγέλλει τη διοργάνωση διαδικτυακού φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα τα Φλαμίνγκο στη Λάρνακα.

Με την κάθοδο πολύ μεγάλου αριθμού φλαμίνγκο τις τελευταίες μέρες, κυρίως στην Αλυκή Λάρνακας, προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία για λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών.

H δράση αυτή αποσκοπεί στην ανάδειξη των φυσικών υδροβιότοπων της επαρχίας

Λάρνακας και συγκεκριμένα των Αλυκών και της Λίμνης Ορόκλινης.

Επιπρόσθετα, το θέμα «φλαμίνγκο» θα είναι και το επίκεντρο της νέας καμπάνιας της ΕΤΑΠ Λάρνακας για το 2016 που πρόκειται να λανσαριστεί εντός των επόμενων μηνών και ο εν λόγω διαγωνισμός φωτογραφίας ενδέχεται να ενισχύσει την όλη διεργασία προώθησης.

Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να αποστείλει μία φωτογραφία σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2016. Οι όροι του διαγωνισμού μπορούν να ληφθούν από την ιστοσελίδα της ΕΤΑΠ Λ/κας www.larnakaregion.com.

Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο για ψηφοφορία από το κοινό, από τις 4 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2016. Το πρώτο βραβείο είναι €500, το δεύτερο €200 και το τρίτο €100, ενώ θα δοθούν και τρεις έπαινοι.

To SigmaLive, βρέθηκε στην αλυκή της Λάρνακας και κατέγραψε το μοναδικό αυτό υπερθέαμα, με αποκλειστικές φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα!

Δείτε μερικές από αυτές:

Keywords
Τυχαία Θέματα