Η Cyta στηρίζει το Σωματείο Αλκυονίδες

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, στα κτήρια του ΑΝΤ1 στη Λευκωσία, η Cyta παραχώρησε στο Σωματείο Αλκυονίδες τα έσοδα από τις υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, από την τηλεψηφοφορία του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 «Dancing with the Stars 5», που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Το

συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα μερίδια του ΑΝΤ1, της Cyta, της MTN και της Golden Telemedia από τα τηλεφωνήματα του κοινού, ανήλθε στις €11.599,42 και δόθηκε ολόκληρο στο Σωματείο Αλκυονίδες.

Την επιταγή παρέδωσαν στην Πρόεδρο του Σωματείου Αλκυονίδες Γεωργία Πολυβίου, η κα Αλίκη Δράκου, Προϊστάμενη Εταιρικής Μάρκας της Cyta, η κα Αντιγόνη Αθηαινίτη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, ο κ Λευτέρης Αθανασίου, Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της MTN και ο κ Αντώνης Ινιάτης, Γενικός Διευθυντής της Golden Telemedia.

Αποστολή του Σωματείου Αλκυονίδες είναι η προσφορά βοήθειας στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και διαβίωσης. Η Cyta στηρίζει διαχρονικά και με ευαισθησία ανάλογες προσπάθειες, ως ενεργό και υπεύθυνο μέλος της κυπριακής κοινωνίας.

Όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Σωματείου, μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας www.alkionides.org.cy.

Δελτία Τύπου της Cyta και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε, επίσης, στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/press-releases/el

Keywords
Τυχαία Θέματα