Σημαντικό τρίποντο για Μπράιτον

Η Μπράιτον κέρδισε 1-0 την Νιούκαστλ με γκολ του Χεμέντ στο δεύτερο μέρος και πήρε μια σπουδαία νίκη και ξέφυγε από τη Ζώνη του υποβιβασμού.

H Νιούκαστλ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε τη πρώτη καλή στιγμή στο 2' με τον Μικέλ Μερίνο να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή με τον Ράιαν να μπλοκάρει. Η γηπεδούχος Μπράιτον απάντησε στην ευκαιρία του Μερίνο με δύο σουτ στο 6' και το 7' από τον Τομέρ Χεμέντ τα οποία πέρασαν άουτ.

Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αρκετά

και δεν υπήρχαν ευκαιρίες μέχρι το 39' όπου ο Ρίτσι βρέθηκε απέναντι από τον Μάθιου Ράιαν έκανε το σουτ αλλά ο Αυστραλός πορτιέρο μπλόκαρε, αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος η Μπράιτον πήρε το προβάδισμα στο 50' με γυριστό του Χεμέντ μέσα από την μικρή περιοχή μετά από κεφαλιά πάσα του Στέφενς, η ομάδα του Κρις Χιούτον θα μπορούσε να σκοράρει για δεύτερη φορά 5' μετά αλλά το σουτ του Μαρτς πέρασε άουτ.

Στην συνέχεια η Νιούκαστλ είχε αρκετές ευκαιρίες να πάρει έστω τον βαθμό όμως τόσο τα σουτ του Τζότζο Σέλβεϊ στο 73' και το 77' αλλά και του Ατσού στο 79' δεν βρήκαν στόχο και η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, γνώρισε την τρίτη της ήττα σε έξι παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα