Γιαννακόπουλος: "Να ποια είναι η Θύρα 13"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε με νέο post στο Instagram εναντίον της Θύρας 13, με αφορμή ένα πανό που είχε αναρτηθεί στο ΟΑΚΑ πριν από έξι χρόνια κατά του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η κατάσταση εντός του Παναθηναϊκού δεν είναι η καλύτερη δυνατή, κάτι το οποίο γίνεται εύκολα αντιληπτό (και) μέσω των social media.

Λίγες ώρες μετά το "διπλό" χτύπημά του στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε με νέο post στον προσωπικό του λογαριασμό. Αυτή τη φορά με αναφορά στη Θύρα 13, με αφορμή ένα πανό που είχε αναρτηθεί στο ΟΑΚΑ πριν από έξι χρόνια (σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τη Λιέτουβος Ρίτας) κατά του πατέρα του, Παύλου.

"Να ποια είναι η "13"! Σήμερα που ο Παναθηναϊκός αφανίζεται σε όλα τα επίπεδα, η σιωπή είναι εκκωφαντική. Δεν ακούν, δεν μιλούν, δεν βλέπουν. Σιωπή όταν τα μέλη συνδέσμου της (gwf) παίρναν έμμισθες θέσεις στον Ερασιτέχνη και τό ριξαν έξω, καταστρέφοντάς τον. Σιωπή για τα χρέη που άφησε ο χρηματοδότης τους, με αποτέλεσμα σήμερα ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός να πεθαίνει. Σιωπή για τις μαλ... που έγραφαν κατά εμού στις ανακοινώσεις τους το 2011. Μέχρι και με τον Παύλο Γιαννακόπουλο δεν δίστασαν να τα βάλουν, όταν εκείνος προέβλεπε και αντιδρούσε στις κινήσεις του Πατέρα σας. Κύριοι της "13", παλιοί και νέοι, ήρθε η ώρα να αναλάβετε κι εσείς τις ευθύνες σας", έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που "ανέβασε".

Keywords
Τυχαία Θέματα