Σεμινάριο με θέμα: Διεθνή Έγγραφα Δανεισμού

Το Ευρωπαικό ίνστιτούτο Διοικησης και Οικονομικών, European Institute of Management and Finance (EIMF), με υπεριφάνεια ανακοινώνει την οργάνωση ενός διαδραστικού σεμιναρίου δύο ημερών, με θέμα τα Διεθνή Έγγραφα Δανεισμού, το οποίο καλύπτει θέματα σχετικά με τις τρέχουσες πρακτικές και μελλοντικές εξελίξεις στην Κύπριακή αγορά.

Το σειμνάριο θα διδάξει ο διεθνής φήμης δικηγόρος και οικονομικός αναλυτής Δρ Νικ Σκρέκας και θα πραγματοποιηθεί

στον χώρο του EIMF, στις 6 και 7, Ιουλίου. Είτε είστε ένας ενδεχόμενος δανειολήπτης ή συχνός δανειστή, η κατανόηση της δομής και το νόημα της τεκμηρίωσης δανείου είναι απαραίτητη για την προστασία των συμφερόντων σας.

Επιπρόσθετα, εαν είστε ένας τραπεζικός επαγγελματίας ή δικηγόρος χρηματοδότησης, αυτό το σεμινάριο είναι απαραίτητο για να κρατήθητε μπροστά στην ενημέρωση.

Ο Δρ Σκρέκας έχει τεράστια εμπειρία σε κοινοπρακτικά δάνεια που αντιπροσωπεύουν δανειστές πολλών εκατομμυρίων και προνομιακούς δανειολήπτες, εταιρική χρηματοδότηση, χρηματοδότηση έργων, χρηματοδότηση εξοπλισμού, ναυτιλία και χρηματοδότηση των αεροσκαφών. Είναι επίσης ειδικός στο διεθνές τραπεζικό σύστημα και το επιχειρήσιακό δίκαιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του EIMF στο http://eimf.eu/international-loan-documentation/

Keywords
Τυχαία Θέματα