Σχολή της ΑΕΚ στην... Αργεντινή!

Ο «τρελάρας» Μανουέλ Ρουίζ μπορεί να πέρασε μόνο δυο φεγγάρια από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν ξεχνά τον δικέφαλο αετό…

Ίδρυσε ακαδημίες της ΑΕΚ στο San Fernando, την ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αργεντινή! Έντυσε τους μικρούς μπαλαδόρους στα κιτρινόμαυρα και τους μαθαίνει τα κόλπα της στρογγυλής θεάς, προετοιμάζοντας τους για την ΑΕΚ.

Στην πόλη του ο Μανόλο λατρεύεται

από γονείς και φίλους… Τον αγαπούν γιατί είναι γνήσιος χαρακτήρας και μεταδίδει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ με μοναδικό τρόπο.

Οι Ακαδημίες είχαν παλιά την σφραγίδα της Boca Juniors, της άλλης αγάπης του Ρουίζ, αλλά ο δαιμόνιος Μανόλο πήρε μόνος του πινέλο, ζωγράφισε τον δικέφαλο αετό, επικοινώνησε και με την ΑΕΚ, προμηθεύτηκε μερικές παλιές εμφανίσεις και ξεκίνησε…

Πάνω από 100 παιδιά «φοιτούν» στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, στην Αργεντινή. Με δάσκαλο τον φουνταριστό κάποτε Μανουέλ, που έχει αλλάξει λίγο εμφανιστικά, έχοντας προσθέσει κάποια παραπανίσια κιλάκια…

ΑΕΚ Escuela Oficial γράφουν οι πινακίδες στο προπονητήριο της AEK San Fernando FC και οι λιλιπούτειο άσοι, εκτός από τα μαγικά της μπάλας, μαθαίνουν και την ιστορία της ΑΕΚ εκεί μακρία στην άλλη πλευρά του ημισφαιρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα