Ο Μαρίνος Μουσιούττας νέος ΓΓ του ΔΗΚΟ

Με 91 ψήφους και ποσοστό 57%, εκλέγηκε νέος ΓΓ του ΔΗΚΟ ο Μαρίνος Μουσιούττας.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ συνήλθε το πρωί του Σαββάτου και εξέλεξε τον κ. Μουσιούττα νέο ΓΓ. Ο ανθυποψήφιος του Γεώργιος Κωνσταντίου εξασφάλισε 67 ψήφους και ποσοστό 43%, ενώ υπήρξαν και 2 λευκά ψηφοδέλτια.

Σημειώνεται ότι η Κεντρική Επιτροπή

του ΔΗΚΟ απαρτίζεται από 176 μέλη.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ: 176

ΨΗΦΙΣΑΝ: 160ΕΓΚΥΡΑ: 158ΛΕΥΚΑ: 2

Έλαβαν:

Γιώργος Κωνσταντίνου: 67Μαρίνος Μουσιούττας: 91

Μετά το πέρας της καταμέτρησης, ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, βουλευτής Φύτος Κωνσταντίνου, ανακήρυξε τον Μαρίνο Μουσιουττα ως νέο Γενικό Γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Όπως πληροφορείται το SigmaLive, o Μάριος Κάρογιαν ψήφισε και αποχώρησε απο τη διαδικασία ενημέρωσης για το Κυπριακό.

O Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος ενημέρωσε το σώμα του κόμματος μέσα σε ένα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα για τα τεκταινόμενα στο Κυπριακό, στα πλαίσια της συνεδρίας της Κεντρικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης παρουσιάστηκε και κατατέθηκε η πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου.

Υιοθετήθηκε επίσης εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου για διοργάνωση ειδικής ημερίδας για το Κυπριακό για να συζητηθούν και να αναλυθούν σε έκταση όλες οι πτυχές του εθνικού μας θέματος.

Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του ΕΓ το ΔΗΚΟ, εκφράζει σύμφωνα με την κ. Ερωτοκρίτου για και ακόμη φορά την ανησυχία και την αγωνία μας για την κακή βάση πάνω στην οποία διεξάγονται οι συνομιλίες. Οι κίνδυνοι που από την πρώτη στιγμή επισημάναμε δυστυχώς, επιβεβαιώνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα