Σαν ''Μεγάλη Κυρία''

Σαν ''Μεγάλη Κυρία'' θέλει να περάσει στο αποψινό ντέρμπι με την Ομόνοια μέσα στο Γ.Σ.Π η Ανόρθωση. Μετά απο χρόνια υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της , δηλαδή στους τίτλους και στις διακρίσεις.

Με αυτόν τον στόχο οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους θα προσπαθήσουν να δώσουν ακομη περισσότερη χαρά στον κόσμο τους και να πανηγυρίσουν την τέταρτη σερί επιτυχία στο πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο ότι στην Ανόρθωση υπάρχει πίστη ότι θα τα καταφέρουν απέναντι στην Ομόνοια , αν και γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα

αντιμετωπίσουν.

Αυτό που προέχει λοιπόν είναι η Ανόρθωση να παρουσιαστεί ξανά με το ''καλό της κουστούμι'', να προσπαθήσει να εκμεταλευτεί τις αδυναμίες της αντιπάλους της και να πάρει στο τέλος αυτό που θέλέι με πάθος και αποφασιστικότητα.

Το σίγουρο είναι ότι η Ανόρθωση θα έρθει αρκετά ''διαβασμένη'' στον αποψινό αγώνα, αφού δούλεψαν αρκετά τις τελευταίες μέρες πως πρέπει να ''χτυπήσουν'' την Ομόνοια και πλέον αυτό το πλάνο θα πρέπει να το παρουσίασουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα έρθει μαζικά στο Γ.Σ.Π και θα είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα