ΑΕΚ: Πάει για... κορυφή ο Μπουονανότε

Για την κορυφή της επίθεσης φαίνεται ότι σκέφτεται τον Ντιέγκο Μπουονανότε, ο Τραϊανός Δέλλας. Έκανε την δοκιμή και όλα είναι «ανοιχτά» για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δοκιμάζει πράγματα στις προπονήσεις, ο Τραϊανός Δέλλας. Η ΑΕΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη (23/9) και φαίνεται ότι ο προπονητής της «Ένωσης» δοκιμάζει πράγματα ώστε να βρει την σωστή συνταγή

για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Αυτή την στιγμή 8 παίκτες φαντάζουν σίγουροι για το βασικό σχήμα. Ο Μπαρόχα θα είναι στο τέρμα, δεξιά ο Γκάλο και σίγουρος κεντρικός αμυντικός ο Κολοβέτσιος. Οι άλλες δύο θέσεις της άμυνας ακόμα είναι ανοιχτές. Ο Τζανετόπουλος με τον Λαμπρόπουλο είναι οι δύο που παλεύουν για την θέση του δεύτερου κεντρικού αμυντικού και για την θέση του αριστερού μπακ, ενώ φαντάζει φαβορί ο Σοϊλέδης, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Ντίντακ.

Στην μεσαία γραμμή σίγουροι θεωρούνται οι Σιμόες και Γιόχανσον και μπροστά οι Βάργκας, Μπουονανότε, Αραβίδης.

Η έκπληξη ίσως να έρθει από τον Μπουονανότε. Ο Δέλλας δοκίμασε τον Αργεντινό στην κορυφή της επίθεσης και φαίνεται ότι η έλλειψη στις επιλογές για την κορυφή ίσως να κάνουν το προπονητή της ΑΕΚ να εξετάζει και αυτήν την λύση αφού ο Κρισάντους δεν έχει πείσει με την απόδοση του και ο Τζεμπούρ είναι ακόμα τραυματίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα