Ροντρίγκες: "Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι γίνεται"

Απογοητευμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. «Τώρα κατάλαβα γιατί λέει ο κόσμος αυτά που λέει», είπε ο μέσος του «Δικέφαλου του Βορρά» για τον αγώνα που διεκόπη προσωρινά, όταν η ομάδα του ΠΑΟΚ αποχώρησε στα αποδυτήρια, λόγω των καπνογόνων που έκαναν αφόρητη την ατμόσφαιρα και αδύνατη την ορατότητα.



«Αυτό που συνέβη δεν είναι φυσιολογικό. Είμαι δεύτερη

χρονιά στην ομάδα και έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι γίνεται. Για ποιο λόγο λέει ο κόσμος αυτά που λέει. Δεν είναι κάτι φυσιολογικό... σε τρελαίνει».

Κληθείς να καταθέσει τι έλεγε στον προπονητή του, Βλάνταν Ιβιτς, πριν αποχωρήσει ο ΠΑΟΚ για τα αποδυτήρια, εξήγησε: «Προσπαθούσα να ηρεμήσω τον προπονητή εκείνη τη στιγμή. Καταλάβαινα το πώς αισθανόταν. Είχε πει κάτι ο διαιτητής, το οποίο τελικά το πήρε πίσω. Ήταν τέταρτη φορά που σταματούσε το παιχνίδι για όλα αυτά που συνέβαιναν στο γήπεδο και τα είδατε όλοι. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Παλέψαμε όλοι μαζί σαν ένας. Παλέψαμε όλοι μαζί ενωμένοι και είμαι πραγματικά υπερήφανος για την ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα