Ρονάλντο: Εάν ήμουν συμπαίκτης με τον Μέσι...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί ότι θα τα πήγαινε καλύτερα ως συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, παρά ως αντίπαλος, όπως εξήγησε σε δηλώσεις του μετά από την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν... μάσησε τα λόγια του για ακόμα μία φορά και άφησε "αιχμές" για τον Λιονέλ Μέσι και τη βοήθεια που έχει στις προσωπικές επιτυχίες και διακρίσεις από τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται, την Μπαρτσελόνα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε στο γαλλικό περιοδικό "France Football", με αφορμή τη βράβευσή του με τη

Χρυσή Μπάλα και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον μεγάλο αντίπαλό του όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και στις βραβεύσεις.

Το ερώτημα που του τέθηκε είναι τι θα συνέβαινε εάν έπαιζε στην ίδια ομάδα με τον Αργεντινό. "Θα ήταν ενδιαφέρον να μας δω στην ίδια ομάδα. Νομίζω ότι οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να παίζουν μαζί. Οπότε, εάν ήμασταν στην ίδια ομάδα, νομίζω ότι θα είχα περισσότερες Χρυσές Μπάλες, αλλά δεν θα ήταν μακριά κι αυτός", δήλωσε χαμογελώντας.

Όσο για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής στο οποίο εμπλέκεται, αφού φέρεται τα τελευταία δώδεκα χρόνια να έχει τοποθετήσει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους εισοδήματα από εμπορικές δραστηριότητες ύψους 150.000.000 ευρώ δίχως να φορολογηθούν, επανέλαβε ότι είναι αθώος, αλλά ότι έχει και μία ανησυχία.

"Φυσικά διατάραξε την απόλαυσή μου. Αυτά που προέκυψαν, με ενοχλούν, επειδή δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν πολλοί αθώοι άνθρωποι στη φυλακή και αισθάνομαι κάπως έτσι. Γνωρίζεις ότι δεν έκανες κάτι λάθος και λένε ότι έκανες κάτι λάθος. Δεν ικανοποιεί κανέναν αυτή η κατάσταση, αλλά η αλήθεια θα εμφανιστεί στο τέλος. Αργά ή γρήγορα", πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα