Η πρώτη μετά το "πάγωμα" συνάντηση της Τρίτης

Εικοσάλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη είχε το απόγευμα της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου ο Ειδικός Απεσταλμένος του Στέητ Ντιπάρτμεντ για ενεργειακά θέματα Έιμος Χόκσταϊν.Μετά το πέρας της συνάντησης δεν έγιναν οποιεσδήποτε δηλώσεις.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε κοντά στις 18.30. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναχώρησε αμέσως από το προεδρικό μέγαρο για το παλιό Αεροδρόμιο Λευκωσίας όπου και θα έχει την πρώτη συνάντηση με τον κατοχικό ηγέτη, μετά την συμφωνία που επήλθε στο δείπνο για τη Γενεύη.

Excited to be back visiting our friends

in #Cyprus central example of positive role #energy can play in geopolitics &#Diplomacy in #Eastmed

— amos hochstein (@amoshochstein) 13 Δεκεμβρίου 2016

Το μενού της πρώτης μετά το πάγωμα, συνάντησης

Σήμερα οι Πρόεδρος Αναστασιάδης και κατοχικός ηγέτης αναμένεται να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις απ εκεί που έμειναν, πριν από το ναυάγιο.

Να σημειωθεί ότι το πρωί, οι δυο διαπραγματευτές πραγματοποίησαν την προπαρασκευαστική συνάντηση, με θέματα αστυνόμευσης και νομοθεσιών να βρίσκονται στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Να σημειωθεί, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναχωρεί αύριο Τετάρτη για Βρυξέλλες όπου θα έχει κατ ιδίαν συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο χωρών, για την Διάσκεψη της Γενεύης.

Ο κατοχικός ηγέτης θα προβεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, με το πέρας της συνάντησης, σύμφωνα με την λεγόμενη "προεδρία".

Cumhurbaşkanı AKINCIı'nın Rum liderle görüşmesi devam ediyor.
CB AKINCI Cumhurbaşkanlığı'na dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayacak pic.twitter.com/YkTMm9nauf

— KKTCCumhurbaşkanlığı (@KKTCCB) 13 Δεκεμβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα