Πυρκαγιά σε οικία στην Πάφο ενώ οι ένοικοι βρίσκονταν εντός

Αποφεύχθησαν τα χειρότερα χθες βράδυ στην Πάφο, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι, ενώ οι ένοικοι βρίσκονταν στο εσωτερικό.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής, η ώρα 23.46 λήφθηκε κλήση για σε πυρκαγιά σε κουζίνα οικίας του κηδεμόνα Τουρκοκυπριακών περιουσίων στην Οδό Βλαδίμηρου Ηρακλέους στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.55. Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές ο εξοπλισμός και η

βαφή της κουζίνας. Στην οικία βρίσκονταν οι ένοικοι οι οποίοι δεν κινδύνεψαν. Έγινε προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς από τον ένοικο χωρίς επιτυχία. Έγινε διερεύνηση των αιτιών πυρκαγιάς επί τόπου και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ξεχασμένου μαγειρικού σκεύους σε μαγειρική συσκευή υγραερίου.

Eξάλλου η ώρα 02.05 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε 2 οχήματα μάρκας BMW 520d στην οδό Ξυλοφάγου στην Αγιά Νάπα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου ‘’Λοχία Αδάμου Αδαμου’’. Τα οχήματα ήταν σταθμευμένα σε ανοικτό υπόστεγο χώρο της εταιρείας πωλήσεων οχημάτων. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από υπάλληλο της εταιρείας με τη χρήση πυροσβεστήρα νερού πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές στο μπροστινό τους μέρος, Υπήρξε άμεσος κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς σε παρακείμενα οχήματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα