Πρώτος στόχος η άνοδος, αλλά…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Και μόνο η παρουσία του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του κυπέλλου θεωρείται επιτυχία. Άλλωστε, είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της β’ κατηγορίας που συνεχίζει στη διοργάνωση. Και, απέναντι στη Δόξα, η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ θα κυνηγήσει όλες τις πιθανότητες που της αναλογούν για πρόκριση.

Οι «μαυροπράσινοι» έχουν την ετικέτα του αουτσάιντερ στις δύο αναμετρήσεις με τη Δόξα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές θα καταβάλουν μεγάλη

προσπάθεια για να ξεπεράσουν το εμπόδιό της. Ναι μεν προτεραιότητα αποτελεί η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, καθώς απομένουν πέντε παιγνίδια και ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση, αλλά κανείς δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος στο σημερινό παιγνίδι.

Ο Χρύσης Μιχαήλ αναμένεται ότι θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα ώστε αφενός να παρουσιάσει φρέσκο σύνολο και, αφετέρου, να προστατεύσει ορισμένους ποδοσφαιριστές, ενόψει του δύσκολου σαββατιάτικου αγώνα με την Αλκή.

Σκορ πρόκρισης με το μυαλό στον Άρη
ΔΟΞΑ
Μπορεί η έγνοια όλων στο στρατόπεδο της Δόξας να είναι η σωτηρία της ομάδας με την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά αυτό δεν αποτρέπει τους ποδοσφαιριστές από το να επιδιώξουν τη διάκριση μέσω κυπέλλου. Από τη στιγμή που οι «πράσινοι» βρίσκονται στα προημιτελικά και απέναντί τους βρίσκεται ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία, είναι αυτονόητο πως στόχος είναι η πρόκριση στα ημιτελικά.

Απέναντι στον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του Πουρσαϊτίδη ως φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν σήμερα να κάνουν το πρώτο βήμα, εξασφαλίζοντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρώτος στόχος είναι η επίτευξη του εκτός έδρας γκολ, που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης.

Πάντως, ο Ελλαδίτης τεχνικός πιθανόν να προφυλάξει ορισμένους ποδοσφαιριστές, καθώς το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το παιγνίδι με τον Άρη. Ένα ματς το οποίο έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς η ομάδα της Λεμεσού έχει διαφορά επτά βαθμών από τη Δόξα. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν η Δόξα ηττηθεί από τον Άρη, ο υποβιβασμός στη δεύτερη κατηγορία θα είναι όλο και πιο κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα