Πρωτόγνωρη εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ

Όταν ακουστεί ο ύμνος του Champions League, λίγα λεπτά πριν τις 21:45, οι ένδεκα παίκτες που θα έχει επιλέξει ο Ζινεντίν Ζιντάν, θα ζήσουν μια άγνωστη ακόμα εμπειρία για αυτούς.

Ο αγώνας με τη Λέγκια στη Βαρσοβία, στο κορυφαίο τουρνουά σε επίπεδο συλλόγων, θα γίνει χωρίς θεατές στις κερκίδες, εξαιτίας της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στην πολωνική ομάδα. Θα ακούγεται κάθε εντολή του προπονητή, κάθε διαμαρτυρία. Κανένα από τα 24 μέλη της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν έχει ζήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν,

όμως η Ρεάλ έχει βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση δύο φορές.

Η πρώτη, τη σεζόν 87-88 και απέναντι στη Νάπολι του Ντιέγκο Μαραντόνα, που η Ρεάλ έπαιξε με «κλειστές πόρτες» στη Μαδρίτη και κέρδισε (2-0) με τα γκολ των Μίτσελ και Τεντίγιο. Το άλλο ματς ήταν στην Ρώμη απέναντι στη Ρόμα το 2004, ένα παιχνίδι που οι Μαδριλένοι κέρδισαν με άνεση (0-3) τη Ρόμα. Είναι ο αγώνας όπου υπάρχει η μοναδική φωτογραφία με τους τέσσερις «γαλαξιακούς» αστέρες μαζί (Φίγκο, Ζιντάν, Ρονάλντο , Μπέκαμ), αλλά και τον Ραούλ. Ρονάλντο και δύο φορές ο Φίγκο, πέτυχαν τα γκολ της Ρεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα