Αρχιεπίσκοπος σε ΠτΔ: Πρέπει να πατήσεις πόδι στην Ελβετία

«Πρέπει να πατήσεις πόδι στην Ελβετία κι εμείς είμαστε μαζί σου», ήταν το μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου Β’ κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Αρχιεπίσκοπο να δηλώνει στους δημοσιογράφους ότι αντάλλαξαν απόψεις, με τα θέματα ωστόσο να μην έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

«Πηγαίνουν εκεί (Mont Pelerin) για συζήτηση, για να πάρουν αποφάσεις. Και του είχα πει τις δικές μου απόψεις, που είναι και η ουσία του όλου θέματος. Πρέπει να

‘πατήσει πόδι’ και εμείς θα είμεθα μαζί του και θέλουμε να πετύχει για το καλό του λαού μας και της πατρίδας μας. Διότι αν γίνει μια σωστή πολιτεία εδώ, περιττεύουν και τα επεμβατικά δικαιώματα. Διότι όταν έχουμε σωστό κράτος και περνούμε καλά, για ποιο λόγο να έρθει να επέμβει η Τουρκία;», επισήμανε ο Αρχιεπίσκοπος.

Σε ερώτηση αν έχει εισηγηθεί κάτι στον Πρόεδρο Αναστασιάδη εν όψει των διαπραγματεύσεων στην Ελβετία, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι ο Πρόεδρος «ξέρει τις απόψεις μου διότι τις είπα δημοσίως πολλές φορές».

Keywords
Τυχαία Θέματα