Πρώτες δηλώσεις μετά από καιρό για την υγεία του Σουμάχερ

Ο Ζαν Τόντ μίλησε για την κατάσταση της υγείας του άτυχου Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ το ίδιο έκανε και η μάνατζερ του Γερμανού θρύλου Σαμπίνε Κεμ.



Όπως είναι γνωστό, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 και ένας εκ των 3 κορυφαίων πιλότων στην ιστορία του σπορ χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι στα τέλη Δεκεμβρίου του 2013, κι έκτοτε δίνει τη δική του μάχη.

Σήμερα, μετά από πάρα πολύ καιρό χωρίς καμία ενημέρωση για την πορεία της υγείας του, ο άλλοτε αγωνιστικός διευθυντής της Φεράρι (και νυν πρόεδρος

της FIA), ο Ζαν Τοντ, μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας «Μας λείπει ο Michael. Είναι εδώ, ακόμα παλεύει. Η μάχη συνεχίζεται. Ο Michael είναι κάποιος πολύ ξεχωριστός, κάποιος πολύ ξεχωριστός για τα μηχανοκίνητα σπορ. Είναι ξεχωριστός για μένα, είναι φίλος».

Πέραν του Τοντ μίλησε και η Σαμπίνε Κεμ, η «επίσημη» μάνατζερ της οικογένειας Σουμάχερ, η οποία είπε ««Όλοι ξέρουμε πως ο Michael έπρεπε να είναι εδώ και είμαι σίγουρη πως θα το ήθελε πολύ. Είχε πάντα απόλυτο σεβασμό για όλους, θα ήταν πολύ υπερήφανος».

Keywords
Τυχαία Θέματα