Προσφέρεται για Γιαμπερέ και Κάνιας

ΑΠΟΕΛ
Σε ρυθμούς Καρμιώτισσας κινούνται οι «γαλαζοκίτρινοι», σήμερα αρχίζει η προετοιμασία των παικτών

Την επεξεργασία του πλάνου που θα επιλέξει στο παιγνίδι με την Καρμιώτισσα θα αρχίσει σήμερα ο Τόμας Κρίστιανσεν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που τους παραχωρήθηκε, με μοναδικό στόχο να προετοιμαστούν και να παρουσιαστούν έτοιμοι, για να επανέλθουν στις επιτυχίες. Το ότι στη θεωρία είναι το ευκολότερο παιγνίδι που έχει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ μέχρι το φινάλε των υποχρεώσεών του

δεν αποπροσανατολίζει κανένα στην ομάδα.

Αντίθετα, με τα βαθμολογικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν άπαντες βρίσκονται σε εγρήγορση, αφού γνωρίζουν πως ακολουθεί δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα με συνεχόμενα ντέρμπι στο πρωτάθλημα, χωρίς παράλληλα να ξεχνά κανείς ότι σε 8 μέρες ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Μπιλμπάο στον «Σαν Μαμές» για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το ότι το παιγνίδι με τους Βάσκους έρχεται αμέσως μετά την Καρμιώτισσα, ίσως αναγκάσει τον Τόμας Κρίστιανσεν να προβεί σε ορισμένες διαφοροποιήσεις το Σάββατο, ώστε να προφυλάξει κάποιους βασικούς του παίκτες. Παράλληλα, προσφέρεται ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ματς για να κάνουν ντεμπούτο οι Γιαμπερέ και Κάνιας.

Ο Γάλλος αμυντικός είναι πολύ πιθανόν να πάρει τη θέση του Αστίθ, ο οποίος είναι στο όριο των καρτών, μιας και μετά ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Όσο για τον Κολομβιανό μέσο, με την προδιαγραφόμενη τιμωρία του Βινίσιους λόγω της άσεμνής του ενέργειας την περασμένη Κυριακή, ίσως προτιμηθεί πλάι στον Νούνο Μοράις, προκειμένου να βοηθηθεί για τις επόμενες του συμμετοχές.

Επανέρχεται ο Μιλάνοφ
Από χθες θεωρείται έτοιμος αγωνιστικά και ο Μιλάνοφ. Ο Βούλγαρος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 18 Ιανουαρίου στο παιγνίδι κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα και από τότε απουσίασε από τα τρία τελευταία παιγνίδια της ομάδας του. Με δεδομένο πως ο Βούλγαρος θεωρείται η πιο αξιόπιστη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ, ενδέχεται πως θα βρεθεί στην ενδεκάδα, προκειμένου να αποκτήσει όσο το δυνατόν καλύτερο ρυθμό.

Το ίδιο πιθανόν να ισχύσει με τον Ρομπέρτο Λάγο, ο οποίος στα τελευταία παιγνίδια έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα. Και με δεδομένο ότι στο τελευταίο παιγνίδι η ομάδα αντιμετώπισε προβλήματα στα άκρα της άμυνας, οι πιθανότητες να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές είναι αυξημένες.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν πάντως έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, πλην του Λορένθο Εμπεσίλιο που κάνει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να είναι το συντομότερο έτοιμος.

Συνεχίζεται η προπώληση
Σε μια άλλη εξέλιξη συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναμένεται ότι θα δώσει μαζικά το παρών του στο ΓΣΖ, στο τελευταίο παιγνίδι πριν η ομάδα αναχωρήσει για το ιστορικό ραντεβού με την Μπιλμπάο στην Ισπανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα