Στο Δικαστήριο σήμερα 5 πρόσωπα για υπόθεση πινακίδων

Η πρώτη υπόθεση που αφορά τις πινακίδες στο Δήμο Πάφου οδηγείται σήμερα στο Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου, όπου προσάγονται δύο εταιρείες, οι διευθυντές τους και ένας πρώην υπάλληλος του Δήμου, που εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης για άλλη υπόθεση του Δήμου Πάφου, που αφορά επέμβαση σε κερματοδέκτες.

Τα πέντε πρόσωπα οδηγούνται στο Δικαστήριο για φερόμενα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπή και κατάχρηση εξουσίας.

Στις 13 Φεβρουαρίου ενώπιον του Επαρχιακού

Δικαστηρίου Πάφου θα βρεθούν άλλα τέσσερα πρόσωπα, εναντίον των οποίων διερευνάται υπόθεση σχετικά με τις πινακίες.
Οι τέσσερις είναι πρώην και νυν εργαζόμενοι στο Δήμο Πάφου, ενώ και οι τέσσερις προσάγονται σχετικά με το αδίκημα του δόλου και της κατάχρησης εξουσίας.

Η υπόθεση με τις πινακίδες, που είχε καταγγελθεί πριν δύο χρόνια περίπου και καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, αφορά παραγγελίες για κατασκευή και προμήθεια του Δήμου Πάφου με πινακίδες οδικών σημάνσεων, χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Νομική Υπηρεσία είχε δώσει οδηγίες στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου να διερευνηθεί η υπόθεση, η οποία καταχωρήθηκε για τις 8 Φεβρουαρίου και την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα