Προσέγγισαν Ζ.Μελά για εμφάνιση στα κατεχόμενα!Τι απάντησε

Η πληροφορία διαδόθηκε αστραπιαία από στόμα σε στόμα. Ότι δηλαδή ο γνωστός ελλαδίτης τραγουδιστής, Ζαφείρης Μελάς, θα τραγουδήσει στα κατεχόμενα. Πόσο όμως αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Το sigmalive διερευνά την εν λόγω πληροφορία εδώ και μέρες. Πιο συγκεκριμένα, υπήρχε έντονη φημολογία το τελευταίο χρονικό διάστημα, ότι ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής θα εμφανιστεί σε καζίνο στα κατεχόμενα.

Εντούτοις, σε επικοινωνία που

είχαμε με τον μάνατζερ του κυρίου Μελά στην Κύπρο, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις:

«Μας προσέγγισαν Ελληνοκύπριοι, οι οποίοι μας έκαναν πρόταση για να εμφανιστεί ο κύριος Μελάς σε ένα πάρτι. Όταν διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για εμφάνιση στα κατεχόμενα, απαντήσαμε ότι δεν θα εμφανιστεί ο καλλιτέχνης, καθώς αυτό θα συνεπάγεται με έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους».

Το Sigmalive επικοινώνησε και με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την εν λόγω πρόταση, ωστόσο τόνισε ότι στην Κύπρο έχει πολλούς φίλους και θαυμαστές και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να προχωρήσει σε μία κίνηση που θα τους πλήγωνε.

Συμπλήρωσε επίσης, ότι τρέφει μεγάλη αγάπη για την Κύπρο και δεν έκανε κάτι που θα έφερνε έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα