Χρίστου και ΑΚΕΛ έτοιμοι να αμφισβητήσουν το αποτέλεσμα

Έτοιμοι να αμφισβητήσουν το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών εμφανίζονται ο απερχόμενος Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου και το ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες επιβεβαιώνονται, τόσο από το κόμμα, όσο και από το περιβάλλον του κ. Χρίστου, υπήρξαν σοβαρές εισηγήσεις προς τον ίδιο έτσι ώστε να ζητηθεί επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά το «κλείδωμα» του αποτελέσματος που έφερε τον Νίκο Νικολαΐδη νικητή, με μόλις 9 ψήφους διαφορά έπειτα από μια μάχη στήθος με στήθος μέχρι το τέλος.

Ωστόσο, ακόμα κάτι

τέτοιο δεν έχει αποφασιστεί, με τον κ. Χρίστου να βρίσκεται σε συνεχή επαφή, τόσο με τους συνεργάτες του, όσο και με το ΑΚΕΛ, το οποίο υποστήριξε για δεύτερη φορά την υποψηφιότητά του στη Λεμεσό.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive από πηγές που βρίσκονται κοντά στην ηγεσία του ΑΚΕΛ, ίδιες σκέψεις βρίσκονται επί τάπητος και για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αμμόχωστου Σίμο Ιωάννου ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Μιλώντας στο SigmaLive ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι σε κάποια εκλογικά κέντρα στα οποία δεν υπήρχε αντιπρόσωπος, είτε του ιδίου, είτε του ΑΚΕΛ, παρατηρήθηκε ασυνήθιστα υψηλός αριθμός άκυρων ψηφοδελτίων κατά την καταμέτρηση, γεγονός που οδήγησε το επιτελείο του να εξετάσει το ενδεχόμενο προσφυγής.

Σημειώνεται ότι η ένσταση αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να κατατεθεί εντός 2 μηνών από την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Follow @Christos_mich

Keywords
Τυχαία Θέματα