Πρόεδρος ΔΗΚΟ: Nα μειωθεί ο φόρος ακίνητης ιδιοκτησίας

Το ΔΗΚΟ δεν πρόκειται να υπερψηφίσει οποιοδήποτε νομοσχέδιο έχει να κάνει με την ενοποίηση της φορολόγησης ακίνητης ιδιοκτησίας, εάν πρώτα δεν μειωθεί ο φόρος ακίνητης ιδιοκτησίας για όλους, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι “είναι σίγουρα θετικό να μειώνονται οι γραφειοκρατικοί σκόπελοι, να απλοποιούνται οι όποιες φορολογικές διαδικασίες, όμως δεν είναι αυτή η ουσία. Η ουσία είναι

να μειωθεί ο φόρος ακίνητης ιδιοκτησίας, να πάρουν μια ανάσα οι συμπολίτες μας, να καταστούν αξιόχρεοι έναντι του κράτους και να μπορέσουμε με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας”.

“Εάν θα πληρώνουν οι πολίτες τον ίδιο φόρο, κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Για μας η ουσία είναι να μειωθεί ο φόρος, όχι να τον πληρώνουμε καλύτερα”, πρόσθεσε.

Εμείς, κατέληξε, “πιστεύουμε ότι με τη μείωση του φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας θα προσελκύσουμε ξένες επενδύσεις και θα δώσουμε ένα κίνητρο ανάπτυξης σε ένα τομέα της οικονομίας, που αυτή τη στιγμή υφίσταται ιδιαίτερες πιέσεις”.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα